Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/01/Kobrata211.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
България е потресена! Фамилия убийци атакува Кобрата! – Sportove
Намери ни
To Top

България е потресена! Фамилия убийци атакува Кобрата!

Ужасяваща история ни убеди за пореден път, че в България не ценим героите си.

Боксьор номер 1 на родината ни Кубрат Пулев е станал обект на гнева на жестоки убийци, действащи в организирана престъпна група, наподобяваща по структурата си на сицилианска мафиотска фамилия.

„Преса“ съобщава, че бандата килъри е планирала да счупи краката на Кобрата с метални пръти.  Яростта на престъпниците е била провокирана от скандал между Пулев и един от тарторите на групировката Мартин Георгиев-Марти Джито.


Спречкването е станало в нощен клуб.

Георгиев, който бил много отмъстителен, започнал да уговаря свои авери да причакат боксьора и да осъществят своята кървава вендета.

За радост, мафиотите не са успели да осъществят пъклените си планове. Така единствената атака на Георгиев срещу Кобрата е била при срещата им в гореспоменатата дискотека.

Вчера пък групата за мокри поръчки бе задържана в акция на специализираната прокуратура. Зловещата банда, която се оглавявала от Мартин и от майка му Мила Георгиева, действала от началото на 2012 г. Групата се изявявала като истинска сицилианска фамилия. В нея членували бившият съпруг на Мила – Михаил Георгиев, доведеният й брат Максим Кулишев и родният й брат Ангел Ангелов, съобщи Даниела Попова, шеф на Апелативната спецпрокуратура, цитиран от „Преса“.

Ощр от категория Тема на деня


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558