Намери ни
To Top

ЦСКА прави трансфера на зимата! Стойчо Младенов затваря устата на Лудогорец!

ЦСКА е на път да направи трансфера на зимата за „А“ група. Информацията е от последните часове и гласи, че армейците ще сключат сделка с един от големите грандове в италианския футбол.

Гордостта на Сицилия – Палермо иска отново да осъществи трансфер с червените. Италианците са много доволни от Чочев и настояват да имат в състава си още 1 звезда на ЦСКА.


Според последните информации от армейския лагер, българският гранд е получил оферта на стойност 1 милион лева за правата на Серджиу Буш.

От ЦСКА искат по-висока сума за голмайстора на „А“ група, но и предлаганият 1 милион е сериозна финансова инжекция за клуба.

Буш дойде на свободен трансфер при червените и сега те са на път да излязат на 1 000 000 лева печалба от румънеца.

Така Стойчо Младенов ще затвори устата на критиците си и най-вече на Лудогорец, откъдето се захванаха да коментират заплатата му.

Заради уменията си Екзекутора ще донесе на ЦСКА 1 милион, всички армейци пък се надяват при трансфер на Буш да блесне новото попълнение Николич.

24-годишният черногорец също идва без трансферна сума на Армията. Той е бивш играч на Стяуа, голмайстор на младежите на Черна гора и футболист, който може под ръководството на Младенов да се превърне в истинска голова машина.

Така Екзекутора ще затвърди мнението, че в момента той и ЦСКА са номер 1 на трансферния пазар в България, що се отнася до правилни решения при не много голям бюджет.

Ощр от категория Трансфери