Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2020/10/screenshot286477.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Пълна промяна на програмата на ЦСКА: „черевните“ почват на „Васил Левски“! – Sportove
Намери ни
To Top

Пълна промяна на програмата на ЦСКА: „черевните“ почват на „Васил Левски“!

След като в петъ бе изтеглен жребият за груповата фаза на Лига Европа, който отреди ЦСКА да попадне в група „А“ с Рома, Йънг Бойс и ЧФР Клуж, вече е ясна и програмата на „червените“ в тази фаза на турнира.

Може да се каже, че тя е благосклонна към възпитаниците на Стамен Белчев, поне в първия кръг, в който те започват с домакинство на ЧФР Клуж на стадион „Васил Левски“. Двубоят ще се изиграе на 22 октомври.

Следващият двубой обаче е доста по-тежък – гостуване на Рома на 29 октомври на „Олимпико“, а след това „червените“ ще трябва да пътуват и до Швейцария на 5 ноември за гостуване на Йънг Бойс.


В четвъртия кръг швейцарския шампион пристига в София, а на 3 декември ЦСКА гостува на ЧФР Клуж. Последният двубой в групата за „червените“ ще е домакинство на Рома на 10 декември.

Ето кога са мачовете на „червените“:

22 октомври от 20:00 часа: ЦСКА – Клуж
29 октомври от 22:00 часа: Рома – ЦСКА
5 ноември от 22:00 часа: Йънг Бойс – ЦСКА
26 ноември от 20:00 часа: ЦСКА – Йънг Бойс
3 декември от 22:00 часа: Клуж – ЦСКА
10 декември от 20:00 часа: ЦСКА – Рома

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558