Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2020/09/screenshot285974.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Футболист се изпика на терена, наказаха го жестоко – Sportove
Намери ни
To Top

Футболист се изпика на терена, наказаха го жестоко

Футболистът на ФК Колърейн Еоин Брадли получи тежко наказание за шест мача от Футболната асоциация на Северна Ирландия. Причината е, че 36-годишният нападател си е позволил да уринира на терена по време на мач с Балимена от полуфиналите за купата на страната на 27 юли, съобщава BBC.

Брадли е една от звездите в популярния на остров Ирландия галски футбол. Той е уринирал на терена преди началото на продължението на мача, който в редовните 90 минути завършва при резултат 1:1.


Нападателят вкарва единствения гол в мача за Колърейн, преди резервата Кени Кейн да изравни в края на редовното време. В продълженията нов гол не пада, а при дузпите по-точни са играчите на Балимена.

Действията на Брадли са нарушение на точка 17 от правилника на Футболната асоциация на Северна Ирландия, а според нея е забранено носенето на лоша слава на играта.

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558