Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2020/09/geshev-df.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Отровното трио: Гешев живее на един декар РЗП  – Sportove
Намери ни
To Top

Отровното трио: Гешев живее на един декар РЗП 

Главният прокурор Иван Гешев живее на един декар разгърната застроена площ, обяви Отровното трио. На специален брифинг бяха съобщени резултатите от въпросите, които триото е задало по ЗДОИ към Министерския съвет. Според Николай Хаджигенов отговорът на един от въпрросите ще подлежи на съдебен процес, както и липсата на отговор от страна на прокуратурата.


Въпросът е извършван ли е ремонт на Дом №5 специално за главния прокурор на републиката, доколкото е достатъчно публично известно, че той не е ремонтиран и не е обитаван от времето на развития социализъм.


Обявена е обществена поръчка с предмет „Ремонтно строителни и монтажни дейности“ в Дом номер 5, намиращ се в Бояна на ул. „Витошко лале“ 16. „Това е двуетажна монолитна сграда – тя изглежда феноменално, правена е от известен архитект в онова време, със сутеренен и тавански етаж, забележете със застроена площ от 320 кв. м, с разгърната застроена площ 960 кв м. Това са три етажа по 320 квадратни метра или един декар застроена площ, в която се шири главният прокурор“, посочи Хаджигенов.(Цялата история на обществената поръчка вижте във видеото)

Строително-монтажните работи включват ВиК, електро и т.н. Прогнозна стойност на поръчката – 252 115 лв. без ДДС. Срок за изпълнение – 20 дни. Поръчка за този предмет на дейност и за същия обект обект с уникален номер завършващ на 001, е обявена на 16 април 2020 с краен срок за подаване на документи 27 април. Една-единствена оферта – Главболгарстрой. На 29 а прил поръчката е прекратена, обявена е отново ден по-късно – на 30 април. Триото пита дали са купувани италиански мебели, билярдна маса, фитнес уреди, от кого са купувани и как са платени. Има рли телевизори във всяко помещение, колко са големи.

www.actualno.com

Ощр от категория Любимец 13


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558