Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2020/09/screenshot283045.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Тежко пострадал футболист за трагедията на АМ „Тракия“: Това сме го гледали само по телевизията – Sportove
Намери ни
To Top

Тежко пострадал футболист за трагедията на АМ „Тракия“: Това сме го гледали само по телевизията

Вратарят Кирил Георгиев е сред най-тежко пострадалите футболисти при инцидента с автобуса на ФК Беласица (Петрич). Той е с наранявания по главата и охлузвания по тялото, но днес разказа за случилото се снощи.

Припомняме, че на връщане от мач в Панагюрище автобусът на „комитите” претърпя пътен инцидент на 70-ия километър на автомагистрала „Тракия” в посока София, след като инфаркт покоси шофьорът на возилото.  

Трагедията е огромна: Шофьорът на автобуса с футболистите издъхнал зад волана!

„Аз седях в задната част на автобуса, по едно време видях един от моите колеги, който се затича назад и каза: Дръжте се, дръжте се“, сподели пред БНТ Георгиев.


„Първо аз си помислих, че се удряме челно в друг автомобил, но по едно време усетихме все едно в дупка падаме, няколко труса и автобусът беше излязъл отстрани на магистралата. Това сме го гледали само по телевизията, по филмите, изпочупиха се стъклата на автобуса“, добави стражът на тима от Петрич.

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558