Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2020/09/screenshot282242.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
ЦСКА взима седми нов – Sportove
Намери ни
To Top

ЦСКА взима седми нов

ЦСКА не е приключил със селекцията. От „Армията“ работят за привличането на седмо ново попълнение. До края на септември „червените“ е твърде вероятно да подпишат с още един състезател, с който да окомплектоват състава си. В „Борисовата градина“ обаче не бързат с финалното решение.


До момента ЦСКА привлече вратарят Димитър Евтимов, който вчера навърши 27 години, защитника Юрген Матей, халфовете Амос Юга и Юнус Санкаре и крилата Жюл Кейта и Георги Йомов. Бившият страж на Нотингам единствен от новите все още не е направил официален дебют с червената фланелка. Той пази само в две контроли – с Монтана (2:3) на „Армията“ и с Литекс (5:2) в секретен спаринг на базата в Панчарево. Очакваше се той да получи шанс в двубоя с малтийския Сиренс в Лига Европа, но това не се случи.

На този етап от ЦСКА са спрели преговорите за бразилеца Велисол от Коритиба.

В момента на „Армията“ наблюдават играчи на три позиции и следят ситуацията около тях. В подходящия момент „червените“ може и да отправят оферта за някой от тях.

До края на месеца ще има поне един играч, който ще се раздели с „Армейците“. Тепърва предстои да се разбере дали ще става дума за преотстъпване, разтрогване или продажба.

„Тема спорт“

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558