Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2020/08/screenshot281004.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Добруджа 07 се събра в пълен състав за новия сезон – Sportove
Намери ни
To Top

Добруджа 07 се събра в пълен състав за новия сезон

Мъжкият отбор на Добруджа 07 (Добрич) вече е в пълен състав за подготовката си за новия сезон в Суперлигата при мъжете. От вчера към тренировките се присъедини и бившият национал Методи Ананиев, който пропусна старта поради щастливо събитие в семейството. Само преди дни на волейболиста му се роди втора дъщеря, която носи името Мила.

Под ръководството на завърналия се в Добрич старши-треньор Мирослав Живков волейболистите водят занимания на пълни обороти в местната зала „Добротица“.



 
„Тренировъчният процес върви добре. Момчета са здрави, всички са на линия и са мотивирани за работа. Това, което е планирано, се изпълнява, надявам се да направим добър подготвителен процес. Няма да ходим на лагер на друго място, заниманията ще се водят в Добрич. На по-късен етап ще обсъждаме вече и евентуални контроли преди старта на сезона“, коментира за BGvolleyball.com Мирослав Живков.

Ощр от категория Волейбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558