Намери ни
To Top

Цяла България се чувства излъгана: Схемата на Домусчиев и Михайлов е разкрита!

Схемата на Кирил Домусчиев и Борислав Михайлов е разкрита. Цяла България се чувства излъгана, а феновете на ЦСКА и Левски могат да са бесни, защото гневът им към орлите вече има категорично доказателство за правотата си.

„Борислав Михайлов и съпругата му Мария са посрещнали Нова година на Малдивските острови в компанията на Кирил Домусчиев и неговата половинка – Кремена Проданова. Четиримата са потеглили за най-ниската страна в света малко след Коледа – на 27 декември, и са останали там до 3 януари.


Компанията е била настанена в един от най-скъпите и тузарски хотели, намиращ се на малък екзотичен остров“, разкрива вестник „Шоу“.

Идеята на босовете е била схемата им за изкарването на празниците да остане скрита, явно защото осъзнават, че извършват нередно действие.

Ако информацията на репортерите на „Шоу“ е вярна – това означава, че с феърплея в българския футбол е свършено.

Дори Домусчиев и Михайлов да не са разпределили баницата в шампионата, е достатъчно, че вече всички съдии, шефове на комисии, делегати и дори играчи в „А“ група ще знаят – на Нова година шефът на БФС Борислав Михайлов бе в компанията на най-добрия си приятел в момента – боса на Лудогорец Кирил Домусчиев.

Във всяка нормална държава това ще се приеме като грубо показване на общоприетите норми. Като тотален сблъсък на интереси. И поради това, за да има някаква справедливост и чест в българския футбол незабавно Михайлов трябва да подаде оставката си като шеф на БФС, а Домусчиев да се откаже от мястото си в Изпълкома на Централата.

И не на последно място, ако вестник „Шоу“ казва истината, както претендира самото издание – то президентите на ЦСКА и Левски е време да покажат, че все пак представляват многомилионни фенски общности.

И ако имат чест да защитят имената на грандовете с категоричната позиция, че Левски и ЦСКА няма да стартират в шампионата през пролетта, ако Домусчиев и Михайлов останат на ръководните си постове в БФС и не подадат оставки.

Всичко друго ще означава, че футболът ни е НЕНОРМАЛЕН!

Ощр от категория Анализ