Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2020/08/screenshot280019.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Берое привлече младежки национал – Sportove
Намери ни
To Top

Берое привлече младежки национал

Младият баскетболист Костадин Лазаров вече е част от състава на Берое за предстоящия сезон. 19-годишният играч, който е роден на 8 ноември 2000 г. в Етрополе, се подвизава на позиция 2 – атакуващ гард. Лазаров е висок 193 сантиметра, а в юношеските си години до момента е неизменна част от националните гарнитури на България.


За последно Костадин Лазаров носи екипа на Академик(София), за който записва 8 двубоя, 29 точки, 15 асистенции и 4 борби. В началото на миналия сезон младокът е част от тима на Ямбол. За едноименния отбор Лазаров взима участие в 2 срещи преди да премине в Академик.

През сезон 2018/2019 отново с екипа на Академик(София) гардът нанизва 197 точки, 7,6 средно на мач, подава за 40 попадения и се отчита още с 33 борби.

“С привличането на Костадин Лазаров в своите редици Берое за пореден път доказа, че залага на младите български таланти. Нека предстоящата година бъде най-успешната в кариерата на новото ни попълнение и да радва феновете на отбора със своите изпълнения! Успех, момче!”, заявиха от БК Берое.

Ощр от категория Баскетбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558