Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/01/Gonzo1211112.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Чистката в Левски продължава! Гонзо гони изненадващо име! – Sportove
Намери ни
To Top

Чистката в Левски продължава! Гонзо гони изненадващо име!

Георги Иванов – Гонзо има изненадваща мишена за гонене в Левски. Под сериозна заплаха за оставането си в клуба попада играч, който подписа със сините заради изрично настояване на Иванов. Сега обаче роден вестник излиза с информация, че ръководителят на гранда е разочарован от футболиста и обмисля за се раздели с него.

Алжирецът Наджиб Амари единствен от чужденците в „Левски“ пропусна първата тренировка на сините за новата година.


Полузащитникът все още се възстановява от мускулната контузия, която получи в края на ноември, и в момента прави специални процедури във Франция. Очаква се Амари да се върне в България през следващата седмица и да се присъедини към „Левски“ на лагера в Сандански.

„7 дни спорт“ обаче разбра, че алжирецът може да стане поредният изгонен от стадиона в гранда. Амари като цяло не оправда доверието на Георги Иванов към него и в мачовете, в които игра, не показа високо ниво.

Амари пристигна на проби в Левски в средата на септември. Заедно с него дойде и Жагурта Хамрун – Жужу, който бе предпочитан от обещалия да поеме сините треньор Димитър Димитров. Гонзо обаче избра Наджиб, с което вбеси Херо и бургазлията веднага бе нарочил алжиреца за гонене. Сега самият Иванов може да изрита собственото си попълнение, но всичко ще стане ясно в следващите 2 седмици.

След като Амари се прибере от Франция, ще мине медицински прегледи и ще проведе разговор със спортния директор. Едва след това ще стане ясно дали алжирецът ще остане на Герена или и с него ще бъдат започнати преговори за прекратяване на договора му. Амари подписа за 2 години с Левски на 14 септември.

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558