Намери ни
To Top

Луис Енрике направил поредната крачка към раздяла с Меси

Старши треньорът на Барселона Луис Енрике направил поредната крачка към раздяла с Лео Меси, пише каталунския вестник „Спорт“. Наставникът на „лос кулес“, който е в остър конфликт със звездата на тима, е пожелал да глоби сериозно Меси заради отсъствието му от тренировка на тима. Лео не се явил заради „стомашни проблеми“, ала според специалиста те не били достатъчно оправдание за липсата на голмайстор №1 на тима за всички времена.
Разбрали за случващото се, капитаните Чави Ернандес, Андрес Иниеста и Серхио Бускетс разубедили Лучо след дълго увещание.

Казали му, че така само ще подтикне Лео към още по-сериозни размисли за смяна на клубната принадлежност. Тримата лидери са заявили на треньора, че подобно искане за глоба не би било добро за никого. След това последвал разговора с Меси,за който вече ви писахме.
Медиите в Испания упорито пишат, че Меси и Енрике са спрели да си говорят, а играчът вече разглежда възможността да смени първенството, като агенти на Челси вече са се свързали с баща му, който е и негов личен агент.

Ощр от категория Тема на деня