Намери ни
To Top

Валентин Антов си пожела трофеи с ЦСКА (СНИМКА)

Мони ГЕОРГИЕВ, снимка Авторът

Дефанзивният халф на ЦСКА Валентин Антов пожела поне един трофей с „червените“ през следващия сезон. „За жалост в ЦСКА доста често се сменяха треньорите. Щастлив съм, че начело се завърна Стамен Белчев. Под негово ръководство направих дебюта си в елита.


Резултатите показват кой се е справил по-добре. Гледаме напред, надяваме се отново да стигнем до финала за купата и този път да го вземем. Клуб като ЦСКА заслужава най-после да вземе титла или купа“, заяви „Най-добрият млад футболист на България“ за 2018 г.
 Той се разписа за първи път в елита в последния кръг на изминалия сезон, при победата с 5:0 над Берое и с гола заслужи приза за „Играч №1 на XXXI кръг“ в анкетата на Пресклуб „България“.  Връчи му го лично почетният президент на клуба Димитър Пенев. В допитването Антов получи 7 от 18 гласа пред Доминик Малонга (Локо Пд) 5, Филип Кръстев (Славия) 4 и Радослав Кирилов (Славия) 2.
„Срещу Левски и Лудогорец е най-сладко да биеш. Но ние трябва да печелим системно точки. „Сините“ си имат проблеми, но се надявам да се оправят. Българското първенство без Левски и ЦСКА не е същото. 4 пъти подред сме втори, дано да вземем титлата догодина“, пожела  Антов.

Ощр от категория efbet Лига