Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2020/07/screenshot277953.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Де Лихт може да се нуждае от операция – Sportove
Намери ни
To Top

Де Лихт може да се нуждае от операция

Защитникът на Ювентус Матайс де Лихт може да се нуждае от операция на рамото. Този проблем продължава да тормози 21-годишния талант и нищо чудно да се наложи хирургическа интервенция, за да бъде отстранен напълно.

Де Лихт извади рамото си по време на мача с Аталанта още през есента и въпреки че се смяташе, че контузията е излекувана, болките в тази част продължават да тормозят играча и досега. Най-вероятно нидерландецът ще обсъди ситуацията със спортно-техническия щаб на Ювентус и може и да се подложи на операция след края на сезона.


Това обаче не е добра новина за наставника Маурицио Сари, който при това положение няма да може да разчита на защитника за мачовете от Шампионската лига през август.

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558