Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2020/07/234234234-1.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Политическият психолог Антоанета Христова: ГЕРБ имат силен лидер. Слави Трифонов е друга опера – Sportove
Намери ни
To Top

Политическият психолог Антоанета Христова: ГЕРБ имат силен лидер. Слави Трифонов е друга опера

Президентът стана президент чрез политическото си присъствие като политическа партия. Той влезе като категоричен избор да бъде политически опонент, а не държавен глава, който трябва да бъде обединител на нацията. Това съобщи в предаването на Канал „Офазнива с Любо Огнянов“, Антоанета Христова, политически психолог по Канал 3

„Той избра конфронтацията. Съвсем естествено е напрежението да се повдигне сериозно и да има битка между политически институции с наближаването на изборите.


Той иззема функциите на БСП. Отношенията му с БСП е като едно сложно танго. БСП обаче е в тежка ситуация. БСП не е наясно с бъдещото си лидерство. Радев изземва ситуации, които БСП може да отиграе“, допълни тя.

„Много е важно кой ще е лидерът в БСП“, каза Христова. „В БСП се осъзнава, че имат нужда от собствен кандидат за президент. Към днешна дата Румен Радев не знае какво ще прави“, коментира Христова. Той няма намерение да прави партия, той иска да управлява процеси в общественото мнение, обясни политическият психолог.

„Има одобрение към активността на прокуратурата“, подчерта Христова.

Хората не се задълбочават в тези чатове, но си казват: И тук има проблем. В позиция на секретар има възможност за влияние“, заяви Христова относно позицията на Пламен Узунов като секретар в президентската институция.

„Слави Трифонов е друга опера в политиката“, коментира тя. Той няма политическо послание, то е популистко, смята политологът. Това са хора, които не се интересуват сериозно от политика, посочи още тя.

„ГЕРБ имат силен лидер, който управлява кризи. Лицата, които управляват тези политики, трябва да създават усещането, че вършат работа“, заяви Христова.

СВЪРЗАНИ МАТЕРИАЛИ:

Слави Трифонов за Танева: Браво, бе! Май за пръв път имаме признание от министър, че от еврофондовете се краде

И това доживяхме – министър предлага да се крие информацията, че има измами с еврофондове по определена програма, защото в противен случай Европейският съюз може да спре финансирането! Това коментира Слави Трифонов за разпространения днес от „Биволъ“ запис с участието на министър Десислава Танева.

Ето какво коментира Трифонов по повод случая:
„Браво, бе! Май за пръв път имаме признание от такова високо ниво, нивото на министър, за нещо, което всички отдавна знаем – че от еврофондовете се краде, но “тре’а си трайкаме”.
Тази случка с министърката пак ми напомня за оная клета безработна циганка, която беше получила от социалните вълшебна дебитна карта и всеки ден в продължение на месеци теглеше по 400 лева от банкомата и си трайкаше.
Та и нашата министърка като циганката – трайка си.
Трайка си, че една огромна част от бенефициентите са получавали пари по европрограмата, но на практика не са сеели нищо. Положението е: “Взехме парите и не се хвалим какви измамници сме”.
А как става тоя номер с измамите? Ами, няма как да стане без някой да си трайка в Министерството на земеделието и Държавен фонд “Земеделие”. Сами можем да се досетим каква е цената на трайкането.

Изказването на министър Десислава Танева отвсякъде си е за оставка. Ама отвсякъде. И това е най-малкото.
Предложението да се прикрие престъпление е абсолютно несъвместимо със задачите, които трябва да изпълнява един най-обикновен държавен чиновник, па камо ли министър. Но такива стандарти в България не важат.
Тук няма никакви стандарти! Ако имаше такива, Десислава Танева още преди 4 години трябваше да забрави, че някога пак ще бъде министър. Тогава Министерството на земеделието, ръководено пак от нея, подари луксозни джипове, закупени уж за нуждите на горските стопанства на Националната служба за охрана, за да бъдат возени политици. Впоследствие се оказа, че един от джиповете на горските го кара самият министър-председател Бойко Борисов.
Та, толкова за стандартите.
С оставка или без оставка, вероятно ОЛАФ вече се е запътил насам. И г-жа Танева добре знае, че ОЛАФ не е снежният човек от “Замръзналото кралство”. Вероятно след думите на високопоставеното българско лице, Лаура Кьовеши също вече доволно се подсмихва.
Лошата новина е, че сметката за наглото и некадърно управление пак ще я платим ние, българските граждани, които го избираме.“

СВЪРЗАНИ МАТЕРИАЛИ:

Слави Трифонов избухна: Външният ни министър не просто лъже, това направо е сюрреалистично!

„Вчера излезе позицията на Европейската комисия за мониторинга над съдебната система и корупцията в България. И от доклада става ясно, че мониторингът над България продължава.

Цитирам дословно: „Тези въпроси са предмет на мониторинг по механизма за сътрудничество и проверка. В рамките на този механизъм Комисията продължава да наблюдава съдебната реформа и борбата с корупцията в България.“

С тези изречения Брюксел потвърждава, че въведеният преди 13 години мониторинг продължава да действа, защото явно България не е изпълнила уловията за реформа на съдебната система и ефективност при борбата с корупцията.

И днес сутринта, във фейсбук профила си, външният министър Екатерина Захариева заяви следното: „Мониторингът на ЕК върху България е вдигнат“.

Абе хора, какво става, бе?! Външният ни министър не просто лъже, а направо…. нямам думи да опиша какво прави. Това е толкова абсурдно, нелепо, дори престъпно, че направо е сюрреалистично. Европейската комисия заявява, че мониторингът над България не е паднал, а външният министър на България заявява, че е паднал.

А сега, де! Ще цитирам една песен, в която се казва:
“…И какво да ги правим сега тия кавали,
след като вече сме ги избрали?“

– Слави Трифонов

Ощр от категория Любимец 13


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558