Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2020/06/screenshot275710.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Арда 0:0 Ботев (Пд) – Sportove
Намери ни
To Top

Арда 0:0 Ботев (Пд)

Арда (Кърджали) и Ботев (Пловдив) играят при 0:0 в мач от 28-ия кръг на efbet Лига. Двата отбора спорят за първата позиция в групата и затова мачът ще е от огромно значение. Кърджалийци се водят домакини, но срещата е на „Лаута“ в Пловдив, което е много вероятно да облагодетелства „жълто-черните“, които ще разчитат на сериозна подкрепа от трибуните, макар и на стадиона на големия враг Локомотив (Пловдив).

В четвъртата минута Джонатан се оказа на голова позиция пред вратарското поле, но бразилецът действа несръчно и не намери мрежата на Арда.


В 11-ата минута Спас Делев центрира отдясно, Радослав Василев се размина с топката, което постави вратаря Янко Георгиев в трудна ситуация и той трябваше да избива.

Арда 0:0 Ботев (Пд)

Стартовите състави:

Арда: Юсуф, Стоев, Мартинов, Руменов, Ал. Георгиев, Делев, Ковачев, Василев, Коконов, Леони, Крумов

Ботев: Георгиев, Филипов, Работов, Бандаловски, Марин, Джонатан, Балтанов, Неделев, Шопов, Тонев, Вутов

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558