Намери ни
To Top

Ето коя бивша звезда на Левски мечтае да се върне в клуба!

Бивша звезда на Левски призна, че мечтае да се завърне в клуба. Самият трансфер е напълно възможен като има само 1 условие. Ето какво споделя в интервю за в.“Преса“ Дарко Тасевски.


„За мен ще е удоволствие пак да облека синия екип. Който е бил в този отбор, мечтае да се върне. Обстановката и феновете на Левски са страхотни. Чувството, когато тимът е във форма и побеждава е невероятно. Но за съжаление в момента сините се намират в тежко финансово положение. Вече съм на 30 години и за мен сега най-важното е да обезпеча семейството си. Ако ме потърсят след 2-3 години защо не – бих играл с удоволствие за Левски“.

Така Тасевски споделя, че мечтае отново един ден да облече екипа на сините, но това е възможно чак след 2-3 години. Редица халфове като легендите Пирло, Шави и прочие са в супер форма и след навършването на 32 години. В България има примери и в Левски – такъв е Боримиров. Така, че защо не, Дарко Тасевски би бил вариант за сините след няколко сезона.

Македонецът допълва, че Стойчо Стоев е класен специалист и за Левски ще е от голяма полза, ако се даде време и спокойствие на треньорът да работи за благото на гранда.

Ощр от категория Трансфери