Намери ни
To Top

Брутално! Звезда на наш гранд попада в отбор с играчи за над 300 милиона

Брутално! Звезда на гранд от „А“ група попадна в един отбор с играчи за над 300 милиона. Всичко това предвещава сериозна финансова печалба за собственика на въпросния роден колос. Ето и самата информация.

Таранът на Литекс Вилмар Джордан попадна в престижна класация за колумбийските голмайстори по света.


В родината му не спестиха похвалите си за нападателя. „Наред с утвърдените ни звезди за работата си през 2014 година поздравления трябва да получат и футболисти, които останаха встрани от радара, но могат да попаднат в по-големи клубове“, пише pulzo.com, цитиран от вестник „Тема спорт“.

Сайтът прави класация на най-резултатните колумбийци през годината. В нея Джордан дели петото място – има 21 гола за Литекс. Първи е Джаксън Мартинес от Порто с 33 попадения – 31 за клуба си и 2 за националния отбор.

Втори е голямата звезда Хамес Родригес с 25 точни изстрела за Колумбия, Реал Мадрид и бившия си клуб Монако. Трети е Карлос Бака (Севиля) с 24.

Така Джордан е в идеалния отбор на голаджиите на Колумбия, а компания му правят футболисти с обща цена надвишаваща 300 милиона лева.

Отлична предпоставка Гриша Ганчев да спечели солидна сума при трансфер на Джордан, предвид, че нападателят е класен реализатор и е родом от страна, чиито играчи се котират високо.

Ощр от категория Анализ