Намери ни
To Top

Още една звезда на Лудогорец очаква скорошен трансфер

След като стана ясно, че вероятно до лятото Дани Абало няма да бъде футболист на Лудогорец, шампионите вероятно ще се разделят скоро и с друг висококотиран техен играч – Георги Терзиев. Бранителят отхвърли пред „Гонг“ информациите, че урежда трансфер в момента, ала заяви, че за него е по-добре да излезе в по-ранна възраст в чужбина. Което значи, че авторът на второто попадение в мача срещу Ливърпул на „Васил Левски“ също не планира да бъде играч на „орлите“ за още дълго време, макар и в момента да не работи по преминаване зад граница.

„Засега съм футболист на Лудогорец и аз лично не знам нищо за трансфер.


Ще започна подготовка с Лудогорец“, успокои обстановката Терзиев, но допълни: „За мен е добре в по-ранна възраст да изляза в чужбина. За всеки млад футболист е добре такова нещо. Никога не се знае кога е най-подходящият момент, но трябва да се излезе навън и да се опита“, категоричен е защитникът.

„По време на подготовката получих една сериозна контузия. После я повторих. Гледа позитивно на нещата. Тази година ще я запомня само с хубавите и позитивни моменти, които изживях аз и заедно с моя отбор. Когато вкарах гола в мача срещу Ливърпул, е най-щастливият момент за мен през 2014“, анализира Жоро Терзиев.

Ощр от категория Анализ