Намери ни
To Top

Няма шега! Кубрат Пулев от България е световен шампион!

Кубрат Пулев от София, България е световен шампион по бокс в свръхтежка категория. Без абсолютно никаква шега това бе отсечено от считания за мнозина като скандален спортист – Шенън Бригс.

Бригс е категоричен, че Пулев е роден шампион и е само въпрос на време горната констатация да се превърне във факт. Досега Оръдието се изказваше остро за Кубрат, но в интервю за американското радио On the Ropes тотално променя позицията си.


„Кубрат Пулев е млад мъж. Само на 30 години е. Психически Пулев не бе готов да надвие Кличко, не бе подготвен за големия ден, но това е нормално, той е само с 20 мача в професионалния бокс.

Един ден обаче Пулев ще бъде готов. Той е кораво момче. Някой ден Кубрат Пулев ще стане световен шампион„, категоричен е Бригс.

Един от големите критици на Кобрата през последните месеци вече твърди, че Пулев гарантирано ще стане световен шампион.

Предвид, че Кличко със сигурност ще сложи край на кариерата си преди Кобрата, а ще е изключително трудно друг боксьор да задържи титлите във всички федерации думите на Бригс изглеждат като най-логичното нещо на света.

С повече опит и след няколко години Кубрат Пулев е основен фаворит да спечели пояс на световен шампион при свръхтежките и да сбъдне мечтата си – българин да е номер 1 в бокса.

Ощр от категория Спорт