Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2014/12/левски1.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Официално: Капитанът напусна Левски, подписа с отбор от… – Sportove
Намери ни
To Top

Официално: Капитанът напусна Левски, подписа с отбор от…

Официално, капитанът напусна Левски. Сърцето и душата на синия тим избра да продължи кариерата си в друг отбор. Новината е разпространена от „Тема Спорт“.

Кризата при шампионите е огромна и пред очите на спортната общественост силният състав на Левски, който детронира хегемоните от Академик просто се разпада, което е позорно за родния спорт.


Сривът на баскетболния Левски продължава – от отбора заради финансовата криза си тръгва и капитанът и юноша на клуба Павел Иванов.

Очаква се 200-сантиметровото крило да подпише договор с Черно море Порт Варна и да започне подготовка с моряците в петък. Почти сигурно е, че параф с варненци ще има.

Иванов напуска сините след 12 сезона на „Герена“. Преди него си тръгнаха Христо Захариев, Димитър Димитров и Станимир Маринов, които преминаха в Лукойл Академик. Въпрос на часове е това да сторят и другит двама национали – Павлин Иванов (Рилски спортист) и Николай Върбанов (Балкан).

Кризата в Левски е огромна, а лошата ситуация се допълва от това, че звездите на тима подписват с отбори от родния шампионат и разликата между възможностите на сините и конкурентите им ще стане драстична.

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558