Намери ни
To Top

Какъв шамар по Ван Гаал: Юнатйед загуби битката за 2 водещи трансферни цели!

Жесток удар по амбициите на холанския мениджър на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал! „Червените дяволи“ загубиха трансферната битка за две от водещите си цели през зимата. Испанският Валенсия успя да договори аржентинския национал Енцо Перес и той се очаква през следващите дни за медицински проби на „Местайя“. „Прилепите“ ще го направят едно от най-двете си най-скъпи попълнения в историята – Валенсия ще плати на настоящия му клуб Бенфика 25 млн. евро, колкото преди доста години брои на Бетис за Хоакин Санчес.


Договорът ще е за 4 г.

Валенсия спечели още една битка с Юнайтед – за друг халф на Бенфика в лицето на Николас Гайтан. Нико също бе желан от Юнайтед, като „червените дяволи“ бяха готови да дадат общо 65 млн. евро за двамата. Вероятно обаче „лос че“ и „лисабонските орли“ ще се договорят Гайтан да остане на „Луж“ до лятото, когато ще бъде поредния футболист на Бенфика, който в последната година поема към „Местайя“.

Новият собственик на Валенсия Петер Лим има отлични отношения с агент №1 в света португалеца Жорже Мендеш, както и с португалските грандове, което прави клуба фаворит за подписа на доста звезди, ритащи в съседната на Испания държава.

Ощр от категория Трансфери