Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2020/05/screenshot267583.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Реши се съдбата на съпругата на Васил Божков – Sportove
Намери ни
To Top

Реши се съдбата на съпругата на Васил Божков

Апелативният специализиран наказателен съд потвърди определението на Специализирания наказателен съд от 29 април 2020 г., с което на Елена Динева и Йоана Чолакова (обвинени за участие в организирана рестъпна група, ръководена от обвиняемия Васил Божков) бяха взети мерки за неотклонение „Задържане под стража“.

Съдът прие изцяло аргументите на прокуратурата, че по отношение на двете обвиняеми събраните доказателства дават основание за обосновано предположение да са извършили предтъпленията, за които са обвинени, както и че не е преминала опасността да извършат друго престъпление – в т.ч. да заличават доказателства и да влияят на свидетели.


Съдебният състав уважи и внесено от Апелативната специализирана прокуратура искане по отношение на обвиняемата Динева, като й наложи забрана да иска изменение на определената й мярка за неотклонение в по-лека преди изтичане на установения в НПК двумесечен срок.
Определението на Специализирания наказателен съд не подлежи на обжалване.

„Блиц“

Ощр от категория Любимец 13


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558