Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2020/05/screenshot267343.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Манчестър Юнайтед се включва в битката за Лозано – Sportove
Намери ни
To Top

Манчестър Юнайтед се включва в битката за Лозано

Манчестър Юнайтед се включва в битката за подписа на нападателя на Наполи Ървинг Лозано. Мексиканецът премина на „Сан Паоло“ от ПСВ Айндховен миналото лято срещу 40 милиона евро. Очаква се и сега цената му да бъде в този регион. Футболистът не успя да впечатли с изявите си от началото на сезона и не се вписва в схемата на новия треньор на неаполитанците Дженаро Гатузо.


„Червените дяволи“ не са единственият кандидат за Лозано. Дори до момента се смяташе, че Евертън е фаворит за подписа му. Лично мениджърът Карло Анчелоти настоява за неговото привличане на „Гудисън Парк“.

Още два клуба от Премиър лийг също са на опашката за 24-годишния нападател. Това са Тотнъм и Арсенал, които също следят внимателно ситуацията около него.

Клубът, който успее да привлече Лозано, ще направи силен удар в маркетингово отношение, тъй като футболистът е изключетелно популярен в родината си Мексико.

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558