Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2020/05/screenshot266680.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Моментите, когато Григор ни кара да плачем (видео) – Sportove
Намери ни
To Top

Моментите, когато Григор ни кара да плачем (видео)

От Tennis TV продължават да предлагат на тенис феновете интересни видеа на на YouTube канала си и последното не прави изключение. Този път става дума за Топ 10 на най-емоционалните моменти в тениса, които са ни накарали да се разплачем. И в тази класация е намерил място най-добрият ни тенисист Григор Димитров, при това не с една, а с две свои изяви на корта. На 10-о място Tennis TV поставя победата на хасковлията над световния №1 по това време Новак Джокович на турнира от категорията „Мастърс“ в Мадрид през 2013.


Това си остава една от най-големите победи на Димитров, който тогава е само на 21 години.



На осма позиция пък е класиран моментът, в който Григор утешава малко момче, подаващо топките на турнира от категория „Мастърс“ в Шанхай през 2016 година. Тогава съперникът на Димитров – канадецът Васек Поспишил, изстрелва бомбен сервис, при който отскочилата от корта топка удря в стомаха детето и то се разплаква. Поспишил вече се приготвя да бие нов сервис, но Григор прекъсва играта, като се притича на помощ на момчето и му подарява накитника си, за да го успокои.



Завърналият се след тежка контузия в бедрото през миналата година Анди Мъри също попада в класацията с два момента, а на първо място е класирана емоционалната реч на сърбина Ласло Джере, след като той печели първата титла в кариерата си – на турнира Rio Open 2019. Джере посвещава успеха на починалите си родители.

Ощр от категория Тенис


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558