Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2020/04/screenshot266391.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Състезателка на UFC се оплака, че гладува – Sportove
Намери ни
To Top

Състезателка на UFC се оплака, че гладува

Състезателката на UFC в категория петел Дуда Сантана се оплака, че гладува по време на пандемията на коронавирус. Тя разчита на дарения от свои колеги, за да оцелява със своето семейство. 24-годишната бразилка, която живее в бедните квартали на Рио де Жанейро със своята дъщеря, братята и сестрите си изпитва доста трудности, защото никой от семейството не работи.

“Всеки ден е борба.


Дори не знам как да отговоря на въпроса “Как си изкарвам прехраната””. Не работя, нито майка ми. Има дни, в които се събуждаме с нищо и Бог ни осигурява препитание. През светата седмица нямахме какво да ядем – нито яйце, нито риба.

Един приятел на семейството донесе рибата. Положението е ден за ден. Ситуацията е сложна. Не съм се била отдавна, парите са изчерпани. Разорени сме като всички останали. Зависими сме от битките и победите. Работим здраво и тренираме здраво”, сподели тя пред Combate.

След появата на въпросното интервю нейните колеги бразилци се активизираха и дариха пари. Глоувър Тейшейра е бил първи дарител, а след него и Алан Патрик, Аманда Рибас, Андерсън дос Сантос, Рафаел Песоа и други. Дуда е с рекорд 3-1 в ММА и дебютира със загуба в UFC през юни миналата година.

mma.bg

Ощр от категория Бойни Спортове


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558