Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2020/04/screenshot264308.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Момчетата и момичетата от „Докосни дъгата“ върнаха жеста на Гришо – Sportove
Намери ни
To Top

Момчетата и момичетата от „Докосни дъгата“ върнаха жеста на Гришо

Този Великден беше специален за децата и младежите на „Докосни дъгата“. Радостта дойде от най-добрия български тенисист Григор Димитров и неговото послание, което той записа специално за момичетата и момчетата на Асоциацията в навечерието на най-светлия християнски празник.

Григор Димитров отправи съвет към младите българи преди Великден (видео)

Емоцията, която той създаде у малчуганите с диабет се върна като бумеранг-обич към първата ракета на България. Част от децата и младежите решиха да запишат кратко видео, чрез което да благодарят за жеста и оказаната подкрепа в ситуацията на изолация, както и да отправят своите послания към него – за здраве, нови успехи и усмихнат празник.


„Отборът на „Докосни дъгата е силен и сплотен и той стои зад теб. Бъди победител във всичко!“, „Ние те подкрепяме и обичаме, ще те следваме винаги!“, Не се променяй, бъди все така истински за нас!“, „Изпращаме ти много обич и ти пожелаваме с нови сили да влезеш в новите турнири“, гласят само част от емоциналните послания на развълнуваните момчета и момичета към един от най-успешните български спортисти.

Ощр от категория Тенис


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558