Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2020/03/mutafchiyski.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Още една област със случай на коронавирус, бебе от Добрич също заболя – Sportove
Намери ни
To Top

Още една област със случай на коронавирус, бебе от Добрич също заболя

498 са потвърдените случаи на коронавирус у нас, 21 са новите случаи. В болница са общо 173-ма души, излекуваните вече са 34-ма. На картата има и нова област – Враца. Към момента излекуваните са 34, а починалите 14.


Според председателя на националния оперативен щаб проф. д-р Венцислав Мутафчийски, мерките дават добри резултати и броят на заразените се покачва плавно.

Бебе на една година от Добрич, което е с ларингит, е с доказана проба на коронавирус. Родителите му също са заразени. Стабилно е състоянието на 4-годишното дете от Велико Търново, което е настанено в Пирогов.

Според началника на щаба картината за спазване на извънредните мерки е изключително пъстра. Той допълни, че в големи областни градове като Пловдив и Бургас, мерките дават резултат. По думите му вниманието към Банско въобще не е отслабнало.

Генерал Мутафчийски отново призова хората да спазват ограничителните мерки. Той напомни още, че на църковна служба в Сеул са били заразени 5 000 души.

Колкото до имунизационния календар от Софийската лекарска колегия са предложили да има зелени зони в няколко дкц-та, където да се поставят ваксини. От Световната здравна организация обаче имат препоръка да се изчака.

Вчера от посолството ни в Лондон е получено съобщение за починал 31-годишен български гражданин от COVID-19. Той е бил без съпътстващи заболявания.

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558