Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2014/12/page28.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Цяла България трябва да чуе! Стойчо Стоев шокира всички: За мен Херо е… – Sportove
Намери ни
To Top

Цяла България трябва да чуе! Стойчо Стоев шокира всички: За мен Херо е…

Бившият треньор на Лудогорец, и спряган за бъдещ наставник на Левски, Стойчо Стоев шокира всички. Стоев направи изказване, което определя Димитър Димитров като… чужденец. Наистина култова теза на Стойчо.

Ето какво казва той пред БЛИЦ, малко след като Херо отказа да поеме Левски.


„Да бъда честен, едва ли има треньор в България, който да откаже на някой от грандовете“, избухна Стоев относно това дали би поел сините.

Репликата му е лишена от всякакъв смисъл. При положение, че Димитър Димитров днес отказа на гранда Левски.

Или Стоев е на мнение, че за него Херо е… чужденец, или просто бившият треньор на Лудогорец се опитва да подскаже,че с драго сърце ще поеме сините, давайки може би най-неуместната теза за годината в родния футбол.

Едно е ясно по всичко личи, Стоев има желание да води Левски, а цяла България трябва още веднъж да чуе – Херо е уникален, това излиза и от думите на Стойчо. За жалост на сините фенове, обаче Батков и Гонзо не съумяха да осигурят на Димитър Димитров единственото нещо, което поиска – нормална селекция и никой да не му се бърка в работата.

Ощр от категория Тема на деня


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558