Намери ни
To Top

Звезда за 50 млн. € не иска да е партньор на Бербатов!

Звезда за 50 млн. евро не иска да бъде партньор в атака на Димитър Бербатов!
Нападателят на Манчестър Юнайтед Радамел Фалкао за пореден път показа, че иска да остане за постоянно в клуба, но разбира добре, че трябва да заслужи мястото си. Колумбейската перла, която бе закупена от Монако от испанския Атлетико срещу 50 млн. евро, не иска да се връща в Княжеството, където трябва да бъде партньор в атака на Димитър Бербатов.

Фалкао е даден под наем от Монако на „червените дяволи“ за един сезон, като има опция за постоянното му закупуване. Таранът обаче е наясно, че трябва да заслужи доверието на мениджъра Ван Гаал.

„Много съм щастлив в клуба и в града и се наслаждавам на живота си тук. Наистина искам да остана. Разбира се, зная, че за да се случи това, трябва за заслужа мястото си. Необходимо е да анализирам ситуацията, а все пак е много важно и какво ще бъде решението на борда.

Всеки футболист иска да играе и никой не е доволен, когато е на пейката. Когато и да получа възможност обаче и независимо дали става въпрос за 5, 10, 20 или 90 минути, аз се опитвам да бъда максимално полезен и играя с всички сили. Треньорът решава кой да играе и аз уважавам неговата философия. Имах контузия, така че трябва да изчакам за следващия си шанс. Наистина не играех много досега, но съм сигурен, че това ще се промени и ще имам повече шансове.

Вече съм готов почти на 100%, така че чакам да видя какво ще бъде решението на треньора. В крайна сметка в отбора има няколко много добри нападатели и е хубаво, че конкуренцията е сериозна. Доволен съм от начина, по който върви отбора досега и се надявам, че ще продължи да се подобрява“, заяви пропусналият Световното първенство нападател на Колумбия.

Ощр от категория Трансфери