Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2020/03/screenshot258167.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Бъдещето на евротурнирите и Евро 2020 се решава във вторник – Sportove
Намери ни
To Top

Бъдещето на евротурнирите и Евро 2020 се решава във вторник

Европейската футболна централа свика спешна среща, на която всички заинтересовани страни ще обсъдят мерките срещу разпространението на коронавируса и бъдещето на евротурнирите и Евро 2020. Тя ще се проведе посредством видеоконференция на 17 март, вторник, като на нея са поканени представители на 55-те страни членки, бордовете на Европейската клубна асоциация и Европейските лиги, както и представител на FIFPro. Дискусиите ще обхванат всички вътрешни и европейски турнири, включително и Евро 2020.

По-рано се появи информация, че в УЕФА днес вече са решили надпреварата в Шампионската лига и Лига Европа да бъде преустановена до следващо нареждане.


Централата практически е притисната да направи това, при положение че два от отборите, които трябва да играят в ШЛ през следващата седмица – Ювентус и Реал Мадрид, са под карантина, така че техните мачове срещу Лион и Манчестър Сити няма как да се проведат.

Ощр от категория Шампионска лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558