Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2020/02/screenshot255785.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Кубрат: Имаше малък проблем с визата, Джошуа иска да избяга от мач с мен – Sportove
Намери ни
To Top

Кубрат: Имаше малък проблем с визата, Джошуа иска да избяга от мач с мен

Българският боксьор Кубрат Пулев призна, че е имало проблем с визата му, но той е решен и към този момент той все още се намира в САЩ. Информацията дойде първо от журналиста Майк Копинджър, който написа в “Туитър”, че Кобрата е депортиран при качването си в Чикаго на самолет за Лас Вегас, където трябваше да изгледа срещата между Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри тази нощ.

„Имаше някакъв лек проблем с визата, но всичко се оправи, всичко е ОК. За момента нямам проблем.


Не съм депортиран. В САЩ съм. Нямам никакви проблеми“, категоричен бе Пулев пред btv.

Българинът е задължителен претендент за титлата в тежка категория на Международната боксова федерация (IBF), която в момента е притежание на Антъни Джошуа. Двата лагера преговарят, но до момента няма разбирателство за евентуалния сблъсък между двамата.

След победата на Фюри в Лас Вегас, мениджърът на Ей Джей – Еди Хърн, изрази готовност да организира мач между двамата британци (Фюри и Джошура) за обединение на титлите още през лятото на 2020 г. Очакваше се тогава (през юни) Джошуа да се изправи срещу Кубрат в задължителната си защита на пояса.

Пулев заяви, че все още няма официален договор за мача му срещу Антъни Джошуа до този момент.

„Видяхте какво става в мача на Фюри. Еди Хърн, така, както очаквахме, иска да избягат от мач с мен и иска да играят с Фюри. И това ще стане ясно“, заяви Пулев.

„Ние очаквахме, че той тупка топката, за да може да дойде този мач и да избяга от мач с мен. Страх ги е да излязат извън Англия и да се бият с мен. Когато казах, че и в Англия ще се бия, пак ги е страх, пак не искат. Те увъртат. Все още нямаме подписан договор. Дават един гаден договор. Само и само да тупкат топката. И сега веднага както стана, почна веднага Хърн да говори за лятото между Джошуа и Фюри. Което означава, че бяга от мач с мен. Аз съм задължителен претендент. В момента дори вървят преговорите“, добави още Пулев.

Ако двете страни не се разберат за условията, от IBF ще назначат дата за таен търг с наддаване. При това положение, който от двата лагера излезе с по-добра оферта, той ще бъде обявен за организатор на събитието. От федерацията ще разделят и печалбата между двамата, като 65% от нея ще отидат за британеца, а 35% от приходите – за Пулев.

Ако Джошуа откаже да се боксира с българина, то той трябва да го оваканти и тогава срещу Кубрат ще се качи следващият в ранглистата на федерацията.

Ощр от категория Любимец 13


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558