Намери ни
To Top

Милан 0:0 Ювентус, Буфон е герой за гостите – гледайте тук!

Отборите на Милан и Ювентус играят при резултат 0:0 в първата среща помежду си от 1/2-финала за Купата на Италия на стадион „Джузепе Меаца“.

Стефано Пиоли отново ще разчита на Златан Ибрахимович изнесен в атака, а той е подкрепян от Хакан Чалханоолу зад гърба му. Саму Кастийехо и Анте Ребич започнаха на крилата. В средата пък дефанзивните халфове са Франк Кесие и Исмаел Бенасер.


В същото време Маурицио Сари отново залага на трима в атака в лицето на Кристиано Роналдо, Пауло Дибала и Хуан Куадрадо. Ядрото в средата пък е съставено от Аарън Рамзи, Блес Матюиди и Миралем Пянич.

Милан имаше първата възможност в мача. Във 2-ата минута Кесие отправи истински снаряд от около 25 метра и топката профуча до гредата.

В 5-ата минута Анте Ребич отправи и първия точен удар, но Джанлуиджи Буфон внимаваше и успя да спаси, макар и не съвсем уверено.

В 11-ата минута Тео Ернандес напредна на скорост и подаде за Ибрахимович на добра позиция, шведът опита изстрел с пета, но не намери очертанията на вратата.

Поредният шанс за домакините дойде в 23-ата минута, когато Давиде Калабрия шутира от границата на пеналта и отново Буфон бе последна преграда пред гола с блестящо спасяване под гредата.

След това в 28-ата минута Ибрахимович видя включването на Ребич и веднага му подаде, а хърватинът стреля силно от движение, но Буфон направи поредно спасяване.

В 30-ата минута Ибрахимович удари с ръка в главата Матайс де Лихт при борба за висока топка и получи жълт картон. Това означава, че ще пропусне реванша заради натрупване на картони.

ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК!

Ощр от категория Футбол