Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2014/12/2014-11-26t214532z_949689026_lr1eabq1oflpg_rtrmadp_3_soccer-champions.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
5 мъчни години чакане, а Лудогорец разби всичко! – Sportove
Намери ни
To Top

5 мъчни години чакане, а Лудогорец разби всичко!

5 мъчни години чакане от страна на феновете, а Лудогорец разби всичко!

5 мачни години чакане, а един Лудогорец разби всичко!

С такива майтапи социалните мрежи обобщиха завръщането на Ливърпул в най-комерсиалния европейски клубен турнир. През миналия сезон 18-кратният шампион на Англия най-после намери място в първата четворка на Премиър Лийг и така си осигури квота за ШЛ, като завръщането на 5-кратния европървенец бе сред най-интересните нотки в тазгодишното издание, още повече, че на пътя му се препречи и Реал (М).

Факт е обаче, че Ливърпул се издъни, като успя да остави зад себе си само родния шампион Лудогорец, при това едва на точка.

„Чакаха  5 години футбол в Шампионска лига и постигнаха само една победа срещу Лудогорец заради дузпа в последната минута“, гласяха подигравателни постове в Twitter и Facebook.


Мърсисайдци взеха първия си мач от група „Б“ именно след гол от пресилена дузпа срещу „орлите“, а след това паднаха 3 пъти поред без да вкарат, преди да дойдат равенствата 2:2 в София и 1:1 срещу Базел, които оставиха Ливърпул само с 5 точки и отрицателна голова разлика 5:9 трети в групата.

Представянето на тима пък е в унисон с показваното от началото на сезона в Премиър Лийг, където „червените“ са в средата на класирането и без изгледи да играят и догодина в ШЛ.

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558