Намери ни
To Top

Домусчиев избухна на връщане от Мадрид: Пожелавам на ЦСКА и Левски да се…

Босът на Лудогорец Кирил Домусчиев избухна с култово изказване за грандовете ЦСКА и Левски. Лудогорец отпадна от Шампионска лига след здрави битки, а собственикът на орлите пожелава големи успехи на червени и сини. В момента феновете на двата най-обичани гранда в България са настроени негативно към разградчани като Домусчиев изненадва всички с благи думи за столичните колоси. Наистина неочаквана позиция на благодетелят на зелените.


„Днес си говорих с колегите от Левски и ЦСКА и за нас не е важно кой ще е шампион. От чисто финансова гледна точка от догодина парите в Лига Европа доближават приходите в Шампионската лига. УЕФА така реши, за да го направи атрактивен турнир за големите. Така че догодина пожелах на колегите да гледаме и в сряда, и в четвъртък български отбори. А дали ще сме в сряда или в четвъртък, не е важно. Важно е да носим престиж и добри игри на българския футбол“.

Така Домусчиев гръмко заявява: „Пожелавам на ЦСКА и Левски следващия сезон да се класират за групова фаза на европейските клубни турнири“.

Дали им го желае от сърце и наистина опитва да стопи леда между Разград – „Борисовата градина“ и „Герена“, преценете сами?

Ощр от категория Футбол