Намери ни
To Top

Ето колко пари е спечелил Кристиано Роналдо за 2019 г.

Кристиано Роналдо изглежда печели повече пари като инфлуенсър в Инстаграм, отколкото като футболист на Ювентус. Оказа се, че 34-годишният португалец заработва огромна сума от публикациите си в социалната мрежа. Всъщност той е спечелил най-много пари от там за изминалата година – 47,8 милиона долара.


Това е с близо 15 милиона повече от годишната му заплата в Юве, която е 34 милиона долара. Той изпреварва в тази класация нападателя на Барселона Лионел Меси, както и поп икони като Кендъл и Кайли Дженър, Селена Гомес и Клоуи Кардашян.

Роналдо е един от най-следените хора в Инстаграм със 186 милиона последователи. Затова големите компании са готови да му плащат сериозни суми, за да рекламира техните продукти с постовете си в мрежата. Смята се, че той получава по 975 хил. долара за рекламен пост. Досега той е промотирал марки като Clear Haircare, Nike Football и Six Pad Europe.


Прави впечатление, че челната десетка на най-добре печелещите от Инстаграм е окупирана от бивши и настоящи футболисти. Освен Роналдо и Меси, там са още Дейвид Бекъм, Неймар, Златан Ибрахимович и Роналдиньо.

Ощр от категория Любимец 13


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558