Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2019/12/screenshot248518.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Общинският съвет в Перник одобри проекта за допълнителен ремонт в зала „Дружба“ – Sportove
Намери ни
To Top

Общинският съвет в Перник одобри проекта за допълнителен ремонт в зала „Дружба“

Общинският съвет в Перник даде съгласие общината да кандидатства за финансиране пред Министерството на младежта и спорта за изграждане на отоплителна инсталация и ремонт на съблекални в залата по волейбол в спортен комплекс „Дружба“. Проектът е на обща стойност от 109 286,86 лв. с ДДС.
Допълнителните ремонтни дейности се налагат, понеже в откритата наскоро обновена за 98 000 лв. волейболна зала в комплекса е пропуснато изграждането на отопление.


Няма и санитарни възли, съблекални, бани и тоалетни. С настъпването на зимния сезон липсата на отопление се оказа основна пречка за функционално използване на залата. За да тренират, децата включват малки електрически печки.
Община Перник търси дофинансиране за отопление на ремонтираната волейболна зала „Дружба“
Освен от волейболистите, залата се използва и от клуба по художествена гимнастика „Виктория“, в който тренират 150 деца. Тук провеждат заниманията си и кикбоксьорите от СК „Боец“.
Община Перник ще даде възможност за безвъзмездно ползване на обекта изцяло или частично за определено време на детски градини и училища за занятия по физическо възпитание, тренировъчна и състезателна дейност на учащите.

Ощр от категория Волейбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558