Намери ни
To Top

Синът на Батков удари джакпота, хвана за гадже секси какичка (снимки)

Синът на Тодор Батков удари истински джакпот в личен план. Батков – младши може да се похвали с гадже, за което всеки ще му завиди. Той излиза с известна какичка, която досущ прилича на музикалната звезда Глория.

Ето снимка на приятелката на Тодор Батков – младши, публикувана от БЛИЦ.


Приликата с Глория (която е на заглавната снимка) няма нужда от коментар.

блиц 1

Мис България 2007 Юлия Юревич сама се похвали за връзката си с наследника на боса на Левски. Синът на Батков и красавицата се запознали през лятото на морето, довериха запознати пред „ШОУ“.

„Имам връзка с Тодор Батков-младши“, призна моделката, която се похвали за новата си авантюра и във „Фейсбук“, публикувайки статус, че е обвързана със сина на боса на „Левски“.

Юревич, която е 4 години по-голяма от Тошко, споделя пред приятелките си, че е по-щастлива отвсякога. Батков-младши постоянно я засипвал със скъпи подаръци и очевидно бил здраво хлътнал по луксозната какичка. За 25-годишния рожден ден на новата си любов, Тошко я изненадал с огромен букет от 300 рози. Миската, на която майка й е украинка, а баща й българин, била готова да последва новото си гадже в Англия.

Синът на Батков следва психология на Острова и прекарва доста време извън София. За коледните и новогодишните празници новата светска двойка смята да бъде в България. Източниците на „ШОУ“ разкриха, че Батков-младши още не е представил какичката на родителите си, но смятал скоро и това да стори.

Влюбените Тошко и Юлия:

 влюбени

Ощр от категория Футбол