Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2019/08/Chorbadjiyski-sd.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Божидар Чорбаджийски обяви къде ще играе през пролетта – Sportove
Намери ни
To Top

Божидар Чорбаджийски обяви къде ще играе през пролетта

Божидар Чорбаджийски взе участие в детски благотворителен турнир, заедно със Симеон Славчев. Събраните средства от него ще се дарят на дома в Нови Искър.

След края му Чорбаджийски говори пред медиите и сподели какво следва за него в бъдеще. Припомняме, че той бе пратен под наем във ФКСБ, но договорът му с румънския клуб бе прекратен и така Чорбаджийски се завръща на „Армията“.


Той сподели готовността си да помогне на „червените“, ако му се гласува доверие:

„Опитваме се да помогнем на децата, защото знаем през какво сме минали ние. Важно е да има правилната методика на работа и е ясно, че за едно дете е много важно да има условията и правилната методика на работа, за да се развива. Където сме видели пропуски при нас, да запълним празнините“.

„Не е толкова важно за раздялата ми с ФКСБ в Румъния, събрали сме се по друг повод. Явно не съм се доказал в очите на треньорите. Връщам се вкъщи, където винаги съм твърдял, че е моят дом. Готов съм да помогна, ако ми се гласува доверие. Футболист съм на ЦСКА. Не ми се търси приют, не съм неравностоен човек. Приютили са ме вече, няма проблем. Нямам официални разговори с хора от ЦСКА. Надявам се да седнем и да поговорим за моето бъдеще. Никой не се е свързал с мен да ме пита искам ли да се върна“.

„Аз нямам право да се състезавам за трети футболен отбор тази година. Това е единственият проблем, който се явява пред мен. Най-вероятно иначе щях да продължа да играя зад граница. Нещата се развиват, така че да остана тук“.

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558