Намери ни
To Top

Нахалството на Лудогорец явно е минало всякакви граници, след като ЦСКА получи рамо не от кой да е, а от…

ЦСКА и Лудогорец продължават битката за титлата в „А“ група, а успоредно с това и тази извън шампионата, като между двете ръководства постоянно пламват искри. Особено остри са атаките от Борисовата градина, като претенциите на „червените“ са, че разградчани потъпкват всякакъв фейрплей и обезмислят съществуването на първенството. Явно действията на Лудогорец са минали всякакви граници, след като за ЦСКА се застъпи не кой да е, а един от най-успешните президенти в историята на Левски Томас Лафчис.
В интервю за ТВ+ Лафчис заяви:
„Съгласен съм с мнението на много други, според които този проект започна да се изражда.

Стана изключително омразен на доста хора по простата причина, че самите състезатели и много пъти и ръководителите на този клуб се държат арогантно безпардонно, нагло. Особено в мачовете във вътрешното първенство.
Някой им го позволява в България да се държат така. Техните състезатели правят каквото си поискат на терена, а съдиите не смеят да ги наказват“, каза Лафчис.
„Имам обяснение защо ЦСКА е по-добре от Левски – има добър треньор, който се казва Стойчо Младенов. Както и Сашо Томов, който въпреки всичко, което се изсипва върху него, успя два пъти да съживи ЦСКА и да го извади от ковчега. Сега се бори и за шампионска титла и смятам, че ако се играе феърплей и истински футбол – ЦСКА ще стане шампион“, заяви бившият президент на Левски.

Ощр от категория Тема на деня