Намери ни
To Top

Два дни преди мача с Реал, Домусчиев реши: Треньорска смяна в Лудогорец ще…

Само два дни преди сблъсъка Реал Мадрид – Лудогорец, голяма новина дойде от лагера на орлите. Собственикът на клуба Кирил Домусчиев взе решение, свързано с бъдещето на зелените поне до края на сезона.

Както е известно, преди месец се появиха информации в родната спортна преса, че ако наставникът Георги Дерменджиев не успее да изведе Лудогорец до участие в евротурнирите и през пролетта, той ще изгуби поста си.

Тогава орлите изоставаха с осем точки от лидера ЦСКА и представянето им в А група не бе на нивото, което свикнахме да наблюдаване през последните три сезона.


Сега обаче, положението рязко се промени. Лудогорец е само на три пункта зад армейците и босът Домусчиев е решил, че треньорската смяна ще бъде отложена засега. „Тема Спорт“ съобщава, че Георги Дерменджиев ще води орлите и през пролетта.

Ако той бъде уволнен, почти сигурно на негово място ще дойде чужденец. Разбира се, целта на Лудогорец и през този сезон ще е спечелване на титлата, която би била четвърта поредна за отбора от Разград.

Ощр от категория Футбол