Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2019/12/6576867868676768777.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Изключително любопитен факт след поредния „хикс“ между ЦСКА и Лудогорец – Sportove
Намери ни
To Top

Изключително любопитен факт след поредния „хикс“ между ЦСКА и Лудогорец

ЦСКА и Лудогорец завършиха 0:0 в мач от 18-ия кръг на efbet Лига, което позволи на гостите да запазят своята преднина от 7 пред втория Левски. След четвъртото поредно нулево равенство между двата отбора червените продължават да са четвърти, на цели 11 точки от върха.

Двата тима изиграха посредствен двубой, в който бе създадено само едно от така наречените 100-процентови голови положения. То отиде в актива на орлите, но Жордан Икоко не уцели празната врата от четири метра.


В 33-ата минута пък съдията Николай Йорданов имаше основание да покаже директен червен картон на Рафаел Форстър за нарушение срещу Али Соу, но реши да компенсира и не го стори.

„Хиксът“ запази разликата между двата тима на 11 точки в полза на „зелените“, а след като другите челници Локо (Пд) и Левски също приключиха мачовете си с равенства, статуквото на върха се запази.

По-интересно е обаче, че Лудогорец не успя да се разпише в 5-и пореден мач срещу ЦСКА, като това и 5-те срещи помежду им за календарната 2019 г. „Орлите“ и „армейците“ врътнаха 4 пъти 0:0, а преди това ЦСКА удари съперника с 1:0 в Разград за Купата.

ЦСКА пък продължава да няма шампионатен успех срещу Лудогорец в София – 13 мача, от които 4 загуби и 9 равенства.

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558