Намери ни
To Top

Ето защо не трябва да цакаш Бербо, цял свят се смее на това ВИДЕО

Вратар се опита да прецака Бербо, подскачайки срещу Димитър, а отговорът на Бербатов ще накара целият свят да се разсмее. Феновете от всички континенти за пореден път се убедиха в класата на Берба.

Българинът забоде уникален първи гол за Монако срещу Тулуза. Попадението може да видите ТУК. Изпълнението ще кандидатства спокойно за приза гол на сезона във Франция.

Бербатов обаче не се задоволи. През втората част той удвои преднината на монегаските. Монако получи дузпа, а зад топката застана Бербо.

Вратарят на Тулуза започна да прави движения досущ като тези на Дудек от паметния финал на Шампионска лига между Ливърпул и Милан, завършил в полза на мърсисайдци след дузпи.

Стражът явно бе гледал и последния наказателен удар изпълнен от Бербатов. Тогава Берба реализира, след като финтира вратаря под рамките и би в десния ъгъл на вратата.

Сега Димитър за пореден път впечатли. Той никак не се трогна от странната гледка, която се разиграваше пред очите му. След подскоците и мърданията с ръце стражът на Тулуза се хвърли в дясно, очаквайки да познае посоката на кълбото.

Митко обаче отново направи залъгващи движения, а в последния момент обърна глезена си и прати топката в опразнената лява част на мрежата.

Ето защо не е хубаво да пробваш, да прецакаш Бербо на терена:

Ощр от категория Анализ