Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2019/11/Christmass-33.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Месечен хороскоп – декември 2019 – Sportove
Намери ни
To Top

Месечен хороскоп – декември 2019

Овен Месечен Хороскоп Декември 2019

Ако сте родени под знака на Овен, през декември ще възникнат различни поводи за събиране с родственици или с приятели.
Очаквайте посещение при роднини или приятели по тяхна покана.
През декември може да се ангажирате с ремонт или с промяна в дома си, която да създаде Коледно и новогодишно настроение.
През този месец ви предстои да посетите една данъчна, банкова или друга институция свързана с важна за вас задача или ситуация, която може да касае дома ви.


През този месец навреме ще усетите една лъжа и ще успеете да се съхраните от грешка или друго неприятно въздействие на лицемерни хора.
През декември може да обсъждате с родственици развитието на ваши имуществени дела и проблеми през новата 2020 година. Вероятно още през този месец ще се ангажирате с важни, неотложни действия свързани с тях.
Вероятно ще възникне необходимост от юридическа консултация или среща с адвокат.
Декември може да бъде важен месец за любовния ви живот с развитие на някои очаквани или неочаквани събития.
Ще имате трудни отношения или конфликт с човек, който живее в същото населено място като вас. Трудно ще постигнете съгласие, тъй като ще трябва да се направят компромиси, за които вие или този човек не сте готови.
През този месец ще имате ангажименти свързани с получаване или изпращане на пари свързани с човек от кръга ви роднини или бизнес партньори.
Избягвайте финансови отношения с непознати хора и фирми.
Жените ще имат повече отговорна работа през този месец. Домашните ви задължения също ще се увеличат и роднините ви ще са склонни в голяма степен да разчитат основно на вас.
Мъжете ще се радват на всяка възможност да увеличат доходите си през този месец. Така ще можете да проявите желаната от вас щедрост спрямо близките си хора по време на Коледните или новогодишни празници.

ЗА СЛЕДВАЩАТА ЗОДИЯ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК

Ощр от категория Тема на деня


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558