Намери ни
To Top

Снимал се за гей списание №1 в Германия се впуска на Mr. King of Fitness 2019 (СНИМКИ)

Модел, снимал се за гей списание №1 в Германия – Schwulissimo, е сред участниците на третото издание на Mr. King of Fitness 2019. Заключителната част на конкурса за фитнес красота ще се проведе на 4 и 5 декември (сряда и четвъртък)  като финалът е във втория ден от 23:30 ч., в клуб ELEVEN – класата на нощна София.


Кой е въпросният модел ще можете да разберете на място! Засега се знае, че на финала участие ще вземат популярни имена като Тихомир Стоянов, Калоян Славов, Мартин Насанов, Борислав Николов, Николай Колев, Кристофър Асенов, Методи Бербатов, Стефан Дейков, Иван Тодоров, Светослав Янков, Горан Колев, Петър Александров, Пламен Дончев. Организаторите подсказват, че сред тях има и модели и фитнес треньори с нестандартни хоби и занимания.

Всички те ще се състезават в 2 категории – топ модел (красота) и фитнес модел (спорт) за 6 различни титли: „Фитнес физика – Туризъм“, „Фитнес бикини – Нации“, „Фитнес фигура – Балкани“, King of fitness – Galaxy“ (фитнес топ модел) , King of Fitness – Европа (фитнес модел) и King of fitness – Planet. Последната титла е най-високата, а носителят ѝ ще спечели парична награда в евро, както и ще се появи на корицата на австралийско фитнес он лайн списание 2bexpozed.

В Залата ще присъстват представители на международната централа на конкурса „Мистър Туризъм Свят“, които ще обявят своя фаворит. Той пък ще представи България на финала в Малта през януари 2020 г .

Мисията на King of Fitness е да промотира красотата в съчетание със здравословния начин на живот. Организатор на фестивала e MONARCH – международна консултантска компания в областта на спорта и модата, член на Европейската кастинг асоциация, с подписани договори в Германия, Холандия, Австралия, САЩ и Белгия.

King of Fitness е част от поредица фестивали, която MONARCH организира у нас и в Европа, с цел да открие следващите фитнес модели, които са достойни не само за титла, но и за световна кариера в областта на спортните стоки, мода и храни. Началото бе поставено от първото българско издание на Mr. King оf Fitness 2017, което доведе 18 силни мъже от 6 европейски държави в Банско.

Ощр от категория Акценти