Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2019/10/screenshot240835.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Медицинска сестра съди Оскар де ла Оя за сексуално насилие – Sportove
Намери ни
To Top

Медицинска сестра съди Оскар де ла Оя за сексуално насилие

Легендарният Оскар де ла Оя се забърка в сериозни неприятности. Медицинска сестра, чието име се пази в тайна е завела дело срещу него за сексуално насилие, небрежност и умишлено причиняване на емоционални страдания. От TMZ споделят новината и според тях връзката между Оскар и медицинската сестра започнала по взаимно съгласие, но след това нещата загрубели.

Тя споделя, че много пъти Де ла Оя й предлагал странни предложения, но тя отказвала и това го вбесило.


Легендарният шампион я сграбчил с една ръка и опитал насилствено да си пъхне юмрука в нейната в*гина. Сестрата споделя още, че имала подуване и болка, заради които й били предписани лекарства при спешна помощ.

Тя потърсила лечение с доктор по психология и сертифициран секс терапевт, който я диагностицирал с посттравматично стресово разстройство, произтичащо от сексуалното нападение страна на Оскар де ла Оя. Според съдебния процес наркотиците и алкохолът допринесли за нападението.

Не е ясно дали полицейски действия са предприети по делото, заведено срещу него, но е важно да се отбележи, че бившия боксьор има право на надлежен процес и трябва да се счита за невинен, докато не бъде доказана вина.

mma.bg

Ощр от категория Бойни Спортове


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558