Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2019/10/screenshot239858.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Бивш играч на Рилски на пътя на Левски Лукойл в Европа – Sportove
Намери ни
To Top

Бивш играч на Рилски на пътя на Левски Лукойл в Европа

Вицешампионът на Украйна и съперник на Левски Лукойл за Купата на ФИБА Европа Киев Баскет подсили редиците си с привличането на сенегалеца Малик Диме. 206-сантиметровиятафриканец е бивш играч на Рилски спортист, като бе привлечен при самоковци в края на 2018 година и остана в клуба до завършването на сезона.

За Рилецо той изигра 22 мача и записа по 13,1 точки, 8,6 борби и 2,5 чадъра. Центърът подписа с турския Борнова след края на сезона, но не изигра нито един мач за тима от Измир и затова премина в отбора от Киев.


Мачовете между Левски Лукойл и Киев Баскет ще се играят на 30 октомври и 20 ноември, съответно във втория и петия кръг на груповата фаза.

Ощр от категория Баскетбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558