Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2019/10/screenshot238350.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Повдигнаха обвинение на Конър Макгрегър, грози го затвор – Sportove
Намери ни
To Top

Повдигнаха обвинение на Конър Макгрегър, грози го затвор

Скандалният Конър Макгрегър си навлече сериозни неприятности. На ирландеца бе повдигнато обвинение за побой над възрастен мъж. Инцидентът се случи преди 7 седмици, а видео от него изтече в социалните медии и предизвика истинска буря от реакции. Сега Макгрегър ще трябва да се яви в съда на 11 октомври, като в най-лошия сценарий той може дори да влезе в затвора за 6 месеца и да заплати глоба  в размер на 1500 евро, каквато е максималната възможна присъда за подобно деяние.


На видеото се вижда как Макгрегър се опитва да накара седящия до него човек да пие от уиски от неговата марка. Мъжът отказва и моментално получава ляв прав удар в лицето, а хората в заведението са видимо шокирани от случилото се.


Конър се опита да замаже положението с извинение, но едва ли ще се размине само с това.

“Наистина няма значение какво се случи. Просто не бях прав”, заяви боецът.

Това обаче не е първа хулиганска постъпка от ирландеца, който неведнъж се е забърквал в скандали. Така че този път може и да не му се размине.

boec.bg

Ощр от категория Бойни Спортове


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558