Намери ни
To Top

В Лудогорец капят като зрели круши преди Реал

Лудогорец може да загуби още един от ключовите си футболисти задълго, пише „Тема Спорт“. След като преди седмица контузии извадиха до Нова година Роман Безяк и Браян Ангуло, сега същото може да сполети и Михаил Александров.

Крилото има разкъсване на мускулни влакна на бедрото на десния крак. Проблемът на юношата на ЦСКА е още от преди мача на националите с Малта (1:1).


Въпреки това 25-годишният футболист стисна зъби и записа 90 минути срещу островитяните, а после 21 с ЦСКА (1:1) и 72 минути срещу Ливърпул (2:2). Заради сериозните натоварвания в тези срещи болките му са се усилили и това е накарало лекарския щаб да вземе мерки.

Вчера Александров пропусна тренировката на тима и премина ядрено-магнитен резонанс. Очаква се резултатите от медицинските прегледи да станат ясни днес. При всички положения обачеюношата на ЦСКА няма да играе срещу Локо (София) утре, както и в гостуването на Берое на 5 декември. Крилото се надява обаче да може да вземе участие в последния мач от груповата фаза на Шампионската лига с Реал (Мадрид) на „Сантяго Бернабеу“.

Ощр от категория Шампионска лига