Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2019/10/screenshot238001.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Адесаня: Стадионът ще се напълни заради мен, а не Уитакър – Sportove
Намери ни
To Top

Адесаня: Стадионът ще се напълни заради мен, а не Уитакър

ММА феновете имат големи очаквания за събитието UFC 243, озаглавено от Робърт Уиткакър, защитаващ шампионската си титла в средна категория на UFC срещу временния шампион и страховит претендент Израел Адесаня. Според състезателят с нигерийски корени, причината за високия интерес, обаче, не е шампионът.

30-годишният Израел ще се опита да стане неоспорим шампион в средната категория на UFC тази събота в UFC 243. Това е събитие, което според Дейна Уайт ще счупи рекордите за посещаемост.


В скорошно интервю Адесаня обясни защо най-голямата ММА организация реши да проведе представлението си на стадион Марвел, който има капацитет от над 50 000 души.

„Ако беше Роб с когото и да е… например  Робърт срещу Йоел част 3, или Роб срещу Крис Уайдман, тогава нямаше да е на стадион Marvel“, каза Адесаня. „Не би било на стадион с такъв размер, защото това щеше да е просто Роб. Но сега, там ще бъда аз.“

Адесаня отдава това на няколко различни фактора. Предимно на своята видимост и близост до феновете, в сравнение с неговите колеги, включително и активния шампион:

„Трябва да бъдем честни. Не можем просто да лъжем за това “, каза Адесаня. „Аз съм този, който тласка културата на спорта напред и се бия тук с моя екип. А той не го прави защото отказваше мачове заради болест и контузии. Всичко е наред. И на мен ми се е случвало, знам какво е. Но да бъдем честни. Сега аз съм този, който тласка културата на спорта напред в тази част от света. Има голяма причина аз да получавам много повече пари от него. Има и причина да бъда ценен повече от него.” завърши Адесаня.

Кой е Вашият фаворит в този тежък двубой за титлата, фенове?

Ощр от категория Бойни Спортове


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558